1. Hem
  2. E-post
  3. Open-Xchange
  4. Hur lägger jag till en signatur i Open-Xchange?

Hur lägger jag till en signatur i Open-Xchange?

För att lägga till en signatur i Open-Xchange, börja med att logga in på webbmailen (AppSuite) via vår hemsida. När du är inloggad på OX, följ dessa steg:

1. Klicka på menyknappen med tre horisontella streck på den högra sidan av den röda menyn som finns högst upp.
    OX-huvudmeny
  2. Klicka på Inställningar i menyn som kommer upp.
    Inställningar meny
  3. Klicka på E-post i panelen till vänster och sedan klicka vidare på Signaturer.
    E-post och Signaturer
  4. Klicka på knappen Lägg till ny signatur högst upp till höger.
    Skapa ny signatur
  5. En ny ruta skall då komma upp på skärmen. Där kan du välja ett namn för signaturen samt designa din signatur. Klicka på Spara när du är färdig.
    Desugna din signaturDu har nu skapat din signatur! Signaturen kommer att läggas till som standard när du skriver ett nytt mail i OX.