1. Hem
  2. WordPress & hemsidor
  3. Hur aktiverar jag WordPress Toolkit på mitt webbhotellkonto?

Hur aktiverar jag WordPress Toolkit på mitt webbhotellkonto?

This article is also available in enEnglish

För att du ska kunna börja använda WordPress Toolkit måste det först vara aktivt på ditt webbhotellkonto. För att aktivera det, börja med att logga in på Kundavdelningen på vår hemsida.

Klicka sedan på WordPress Toolkit i menyn ute till vänster.

Du ser nu en lista på dina webbhotellkonton och status för om WordPress Toolkit är aktivt på respektive konto (den aktiva versionen visas under rubriken Paket).

För att aktivera WordPress Toolkit på ett webbhotellkonto, klicka på någon av knapparna för Aktivera eller Köp Deluxe. Om du väljer att köpa Deluxe genereras en faktura och så snart den är betald kommer WordPress Toolkit Deluxe aktiveras på ditt webbhotellkonto.

Om du för stunden har Liteversionen av WordPress Toolkit aktiverad kan du på samma ställe som det aktiverades välja att uppgradera till Deluxeversionen där ytterligare funktioner ingår.

När du aktiverar WordPress Toolkit Lite får du tillgång till alla funktionerna i Deluxe under 14 dagar. Du väljer själv om du vill uppgradera till Deluxe under eller efter testperioden. Om du inte väljer att gå vidare med Deluxe nedgraderas du automatiskt till den gratis Liteversionen.