1. Hem
  2. Domäner & DNS
  3. Hur aktiverar jag DKIM?

Hur aktiverar jag DKIM?

Aktivera inte DKIM om du har mailhantering hos oss men DNS-hantering hos någon annan leverantör.

1. Logga in på cPanel.
  2. Klicka på ikonen som heter Autentisering.cPanel Autentisering
  3. Under rubriken DKIM så finns det en blå knapp som det står Aktivera på, klicka på den. Du har nu aktiverat DKIM för alla domäner som finns på ditt cPanelkonto.cPanel aktivera DKIM knappen