Nu kan du äntligen uppleva kraften och flexibiliteten i en elastisk molntjänst med The Other Cloud. Du kan med ett enkelt knapptryck köpa precis så mycket kraft du behöver och bara betala per timme för det du verkligen använder.

Du kan också direkt se vad det kommer kosta i vår konfigurator. Prestandan är något utöver det normala då vi har valt att bygga hela tjänsten på enbart SSD-lagring!

Så vad kostar det då?

 

pris kr/tim

CPUst

 

RAMGB

 

DiskGB

 

TrafikGB/mån

 

IPst

 

Beställ direkt
du vet att du vill

Virtuell Server med extra allt
SSD tillför extra hetta

flame-02

Nu kan du äntligen anpassa din servermiljö för dina behov och inte tvärtom. Reagera blixtsnabbt på nya behov och trender utan krångel. Betala bara för det du verkligen använder.

Välj mellan operativsystem och distributioner som Ubuntu, Debian, Centos, Fedora och Windows Server. Skapa dina servrar med färdiga profiler anpassat till det du vill göra.

Skapa virtuella servrar med dynamisk konfigurering i vår kontrollpanel. I slutet av månaden debiterar vi dig för de resurser du allokerat. Använder du inte servern hela månaden? Du betalar endast för disk och IP-nummer när servern är avstängd.

Alla priser är baserade på utnyttjad resurs per timme, månadspriserna som visas ovan baseras på att det är 720 timmar per månad. Detta varierar ju givetvis och därför är månadsbeloppet bara en uppskattning.

De första 1000GB trafik som du använder per månad bjuder vi på – därefter kostar det 18 öre per GB. Backup är ej inkluderat i priserna. All lagring sker på supersnabb SSD – det är inte ett tillägg – det är standard hos oss!

ssd-01

Lär av mästarna – använd recept
Mallar och recept underlättar arbetsflödet

books-02

I vår molntjänst skapas nya servrar utifrån förbestämda mallar som styr operativsystem, övrig mjukvara och konfiguration.

Mallarna kan kombineras med recept för att enkelt kunna installera fler tjänster eller automatiskt konfigurera din server för specifika behov.

minecraft_logowebuzo_logonode-logo

Klänger barnen på dig och vill att du sätter upp en Minecraft-server? Starta upp en virtuell server och välj receptet ”Installera MineCraft” – vips så har du en färdiginstallerad Minecraft-server! Vi har också inkluderat ett webbaserat gränssnitt så att du enkelt kan konfigurera och administrera din minecraft-server.

Recept är lite av ett multiverktyg för serveradministratören och stödjer både Linux och Windows. Enkelt uttryckt är det en serie instruktioner för din server och kan därför användas till allting. Vi bygger upp ett omfattande bibliotek som alla kunder har tillgång till, men skulle du inte hitta det du behöver kan du enkelt skapa egna recept.

wordpress-logo-stacked-rgb

Onapp CDN – Content Delivery Network
globalt distribuerat nätverk för statiskt innehåll

map-02

Med vår CDN-tjänst distribueras dina statiska filer automatiskt till valfria innehållsnoder i ett omfattande globalt distribuerat nätverk.

Genom att besökaren sedan hämtar materialet från den server som är snabbast för just dem maximerer du upplevelsen av webbtjänster!

Via kontrollpanelen kan du lägga upp CDN-resurser som delar ut ditt material på de kontinenter du väljer. När du skapar tjänsten så anger du endast adressen till din sida. Många applikationer har stöd för hantering av CDN-tjänster.

Exempelvis rekommenderar vi tillägget W3 Total Cache för WordPress-sidor. Små filer hämtas automatiskt från din sida. Större filer skickar din webbapplikation ut så de finns tillgängliga vid CDN-resursen när besökaren efterfrågar dem.

Använder din sida SSL? Inga problem, utan extra avgift så löser tjänsten att CDN-resursen placeras under en gemensam toppdomän som är förberedd för SSL.

Priset på tjänsten beror på vilka regioner du väljer att distribuera ditt innehåll till samt hur mycket data som hämtas av dina besökare. Här kan du se vad det kostar i de olika regionerna för en viss trafikmängd.

TrafikGB/mån
Område SEK/GB SEK/månad
Inom Oderland 0.25 0.00
Europa 0.50 0.00
Nordamerika 0.50 0.00
Sydamerika 0.90 0.00
Asien 0.90 0.00
Oceanien 1.00 0.00
Alla priser anges exklusive moms samt ev. tillval. Manuell kontroll sker innan kontot skapas.

Anycast DNS – molnbaserad namnserver
gratis globalt distribuerad DNS-tjänst

Genom att använda vår molnbaserade DNS-tjänst snabbas uppslagen mot ditt domännamn upp genom att förfrågan skickas till närmaste namnserver beroende på vilket IP-nummer användaren har.

Du administrerar enkelt tjänsten i vår kontrollpanel där du kan skapa och uppdatera poster. En globalt distribuerad namnserver ger en oöverträffad stabilitet och tillgänglighet. Dessutom är tjänsten helt kostnadsfri.

 

API och Appar – styr allting från fickan
REST-API som gör det möjligt att skapa tjänster direkt

Vare sig du är utvecklare eller vanlig användare kan du få nytta av det API som finns. Om du har en egen applikation kan du skräddarsy din lösning fullständig.

Har du en smartphone liggandes, ta del utav appen för våra molntjänster. Via appen kan du skapa, skala och hålla koll på dina tjänster direkt.

Download From AppStore

Vill du ta en snabbtitt?

Webbplatsen använder Cookies. Läs mer här och

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng