Är du vår nya React/frontend-utvecklare?

Vi söker en frontend-utvecklare med erfarenhet av React till vårt utvecklingsteam.

Vill du vara med att utveckla nästa generations tjänster som gör hosting mer lättillgängligt för tiotusentals kunder? Är du en duktig frontend-utvecklare med kunskap i React? Då kanske du är vår nya React/frontend-utvecklare?

Du kommer ingå ett vårt utvecklingsteam som idag består av 5 personer och inkluderar såväl designer, frontend- samt backendutvecklare.

Tillsammans arbetar ni med ny- och vidareutveckling av våra tjänster och system. Det här kan vara allt ifrån att bygga kontrollpaneler för våra kunder till vår hemsida, integrationer med externa och interna tjänster, rapporteringssystem och affärssystem.

Teamet du jobbar i är litet nog för att du ska få både frihet och ansvar att använda din kunskap för att bygga bra lösningar som gör stor skillnad för företaget samt våra kunder. Samtidigt stort nog för att ha stöd av dina kollegor.

Som frontend-utvecklare kommer du att vara bryggan mellan den grafiska designen och den tekniska implementationen. Det innebär att du arbetar särskilt nära i projekt med både UX-designer och backend-utvecklare.

Vi tror att du som söker:

 • Har mycket goda kunskaper i JavaScript.
 • Har erfarenhet av och vill fokusera på React som vi huvudsakligen använder.
 • Är bekväm med att hantera flera olika ramverk och bibliotek. Det du inte använt tidigare tar du gärna till dig.
 • Känner dig bekväm med att utveckla frontend från grunden samt från ett befintligt designsystem, med stöd från designer och backend-utvecklare.
 • Goda kunskaper i att uttrycka dig i skrift på såväl svenska som engelska.

Vi ser dessutom gärna att du har erfarenhet av:

 • Att under 2-4 år arbetat professionellt med React eller liknande modern frontendutveckling
 • Next.js, men som snabblärd frontendare med erfarenhet av React är det inget krav.
 • Redux, som vi använder för state-management.
 • Docker, som vi använder i allt från utvecklingsmiljöer till produktionssättning.
 • Att förstå och hantera grundläggande PHP, som de flesta av våra backendtjänster är skrivna i.
 • Att åtminstone grundläggande förstå Linux, som är den miljö vi både säljer och använder.

Det här är Oderland

Oderland är ett av de ledande webbhotellen i Sverige. Vi erbjuder serverlösningar i olika former, från webbhotell till managed samt skräddarsydda serverlösningar för enterprise-kunder.

Vi har funnits sedan 1998 och är idag ett av Sveriges mest rekommenderade webbhotell, inte minst inom WordPress-branschen. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg, ett stenkast från Kopparmärra med 5 minuters avstånd till Centralstationen för dig som bor utanför stan. Dina nya kollegor består av både killar och tjejer i olika åldrar.

På kontoret hittar du bland annat en stor, välfylld kyl med dryck, frukost, frukt, biljard- och pingisbord och storbildsskärmar. Andra förmåner är pensionsförsäkring, extra sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Främst söker vi dig som kan sitta på vårt kontor i Göteborg majoriteten av tiden, men för rätt person kan även remote vara aktuellt.

Ansök senast den 2 april via e-post till jack@oderland.se. Märk din ansökan frontend2021. Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten tidigare.