Support > FAQ > Konton och inloggning > Hur man loggar in på webbmailen

Hur man loggar in på webbmailen

Webbmejlen är ett enkelt sätt att nå din mejl på från vilken dator som helst där en modern webbläsare är installerad, väljer du att använda webbmejlen så når du den på följande vis:

1. På oderland.se klickar du på Login uppe i menyn och sedan loggar du in där det står Webbmail.
  2. Du behöver i inloggningsformuläret skriva in din mejladress och lösenordet för ditt mejlkonto, lösenordet valde du när du skapade mejlkontot. Om du har glömt lösenordet kan du sätta ett nytt inne på cPanel.
  3. Klicka på ”Logga in”.

Webbmail login

Du kan även logga in på en alternativ webbmail genom att ange https://example.com:2096 i din webbläsare, där ditt domännamn ska skrivas in i stället för example.com. När du angivit din e-postadress och lösenord kommer du att kunna välja en webbmail-klient, vi rekommenderar normalt sett Roundcube.

Om du vill ha en länk som du kan gå till för att direkt komma till webbmailen så kan du använda: https://ox.oderland.com