Flytta hemsida höst 2018

Har du en WordPress-sida hos en annan leverantör och vill flytta den kan det vara lite tekniskt krångligt att göra själv och även om man har kompetensen att göra det kan det kräva tid som man inte har. Vi har därför länge erbjudit flytthjälp för 450 kr per påbörjad halvtimma exkl moms. Just Nu bjuder vi på flytt av en (1) site bestående av en WordPressinstallation. (Med reservation för att en WordPressinstallation i sällsynta fall kan byggas ut till att bli mycket komplex. Vi behöver i så fall fakturera enligt ordinarie konsultarvode, detta meddelas kund i förväg i så fall.)

Erbjudandet gäller vid nytecknande av ett av våra webbhotellkontopaket. Det finns två varianter att välja på:
Företag och Premium+. Den förstnämnda räcker oftast för en enklare e-handel och den senare för en större eller tyngre site, speciellt om den har stora besökstoppar på grund av kampanjer eller liknande.

För att ta del av erbjudandet registrerar du ett webbhotell igenom någon av dessa länkar:

Mer information om produkterna finns här.

När webbhotellkontot är beställt och betalt så öppnar ni ett ärende till vår support exempelvis genom att maila in till support@oderland.se och begära flytten. Ange i mailet vad ni vill flytta och bifogar de inloggningsuppgifter vi kan behöva till er nuvarande hosting/webbhotell/registrar. Skriv även om ni har någon önskad dag då det passar er bäst (Kontorstid mån-tor). Vi kan även peka om domänen när flytten av sidan är klar. (Men vi kan inte byta registrar på domänen så det får ni göra efter avslutad flytt, om ni vill.)

Vi återkommer med en uppskattad tid och en fråga om godkännande att göra flytten.

Ni kan läsa lite mer här om hur vi går tillväga:
Flytthjälp hos Oderland
samt vad andra tycker om oss och hur deras sidor har varit efter flytt.
Reco
Facebook-recensioner

Vill ni prata med oss om några övriga frågor innan flytt är du välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss om flytthjälp