Är du vår nya chef till utvecklingsavdelningen?

Gillar du utveckling på flera plan, både när de gäller teknik och människor?

Gillar du utveckling på flera plan, både när de gäller teknik och människor?

Vill du vara med och påverka och jobba med både smart teknik och smarta människor? Då kanske den här tjänsten är något för dig!

I den här rollen har du möjlighet att jobba med många olika tekniker och människor. Utvecklingsavdelningen består av 7 engagerade och kompetenta medarbetare inom frontend och backend-programmering. Din roll som chef blir att leda teamet, att ta emot önskemål och behov om utveckling från de andra avdelningarna inom Oderland och från externa kunder, att resonera kring vad som är rimligt och viktigt, att prioritera och leda gruppen framåt till slutfört arbete. Som chef för ditt team kommer du vara en viktig resurs för dina medarbetare.

Här har du möjlighet att vara med och påverka och bidra till såväl smarta lösningar som nöjda kunder och medarbetare. Inom företaget är det korta beslutsvägar där du är en del av vår ledningsgrupp. Du får jobba med språk och teknik som React, Go, Rust, Python, PHP, Docker m.m.

Den här tjänsten ger dig chansen att bli en viktig del av Oderlands framgång på marknaden.

Möjlighet finns till att arbeta på distans några dagar i veckan. De flesta medarbetarna i gruppen sitter dock på plats på kontoret i centrala Göteborg.

Kom och bli en del av vårt team där vi värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en fantastisk arbetsplats där alla kan blomstra!

För att lyckas och trivas i den här rollen ser vi att du har

 • erfarenhet av och intresse för att arbeta som chef med personalansvar där du har utvecklat medarbetare och grupper
 • erfarenhet av att arbeta som projektledare, gärna inom IT
 • erfarenhet av att arbeta med programmering
 • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap eller liknande
 • erfarenhet inom UX-design
 • kunskaper i affärsjuridik

Vi söker dig som

 • har en god problemlösningsförmåga som gör att du både har den tekniska kompetens som krävs för att hjälpa dina medarbetare vidare vid olika vägskäl, samt att du har helhetsperspektiv och kan prioritera och ta beslut för att komma vidare
 • är en motiverad och inspirerande ledare som brinner för att bidra till en positiv och inkluderande arbetsplats
 • har en god kommunikativ förmåga som innebär att du är lyhörd, kan ge tydliga förväntningar och feedback till dina medarbetare
 • har en god samarbetsförmåga och som tycker om att interagera med många olika typer av människor, både internt och externt

Det här är Oderland

Oderland är ett av de ledande webbhotellen i Sverige. Vi erbjuder serverlösningar i olika former, från webbhotell till managed samt skräddarsydda serverlösningar för enterprise-kunder.

Vi har funnits sedan 1998 och är idag ett av Sveriges mest rekommenderade webbhotell, inte minst inom WordPress-branschen. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg, ett stenkast från Kopparmärra med 5 minuters avstånd till Centralstationen för dig som bor utanför stan. Dina nya kollegor består av både killar och tjejer i olika åldrar.

På kontoret hittar du bland annat en stor, välfylld kyl med dryck, frukost, frukt, biljard- och pingisbord och storbildsskärmar. Andra förmåner är pensionsförsäkring, extra sjukvårdsförsäkring, föräldrapenningstillägg, friskvårdsbidrag samt flextid och hybridarbete.

Vi ser fram emot din ansökan senast 12 augusti!

Lön

Månadslön. Individuell lönesättning.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Inleds med en provanställning på 6 månader.

Sista ansökningsdag

2024-08-12

Intervjuer är inplanerade att hållas i v. 34-35.

Startdatum

Enligt överenskommelse. Så snart som möjligt.

Denna rekryteringen görs i samarbete med Strand Agency AB.