Övriga tjänster

Under övrigt hittar du våra tjänster som vi erbjuder vid sidan om den primära hostingverksamheten. Vår strävan är att du inte skall behöva en mängd olika leverantörer utan använda dig av oss till allt som har med webb att göra.


E-postkonto 30kr/mån

ODERLANDs mailkonto är lösningen som vi har tagit fram för våra kunder som endast behöver e-postlösning  och har höga krav på säkerhet, stabilitet och support.


SSL-certifikat från 495kr/år

Har ni redan eller funderar ni på att skapa en webbshop? Eller vill ni ha en säker inloggning på din hemsida? Med SSL kan ni kryptera informationen som går mellan era klienters datorer och er hemsida, då slipper ni att konto och kortuppgifter från era användare kommer på vift!

 • RapidSSL Single Site
 • RapidSSL Wildcard
 • Thawte SSL 123
 • GeoTrust True BusinessID + EV

Skräppostskydd från 125kr/kvartal

Behöver ni extra spamskydd för eran epost? Ni som inte har företagskonto kan beställa till denna tjänst för att få ett extra skydd mot spam.


DNS-Tjänst Gratis!

Har ni en domän men inte ett webbhotells konto? Då kan ni med FreeDNS skapa ett konto som låter er hantera de domäner ni har gratis.


Licenser

Vi har flera licenser som ni kan välja till för era servrar (VPS & Managed Server), enkelt och direkt från oss.

 • Softaculus
 • cPanel
 • CloudLinux
 • CloudLinux
 • Halon VSP
 • Sitoo Web
 • Sitoo Newsletter

Bli partner/affiliate

Hos oss kan du bli affiliate och få en stadig återbäring för de kunder du hänvisar till oss, varje år!


Service Level Agreement

Desto större/känsligare tjänster, desto viktigare är övervakning och snabb felåtgärd. Vi kan därför erbjuda förbättrat SLA om ni önskar detta!

SLA Pro

SLA Pro innebär att du höjer din SLA-nivå på din nuvarande tjänst hos oss. Eftersom vi har flera olika tjänster och dina krav varierar så skräddarsys SLA Pro för att anpassas efter dina behov och förväntningar.
Priset varierar därför och du behöver kontakta vår säljavdelning som tillsammans med våra kunniga tekniker tar fram en offert.

Exempel på vad som kan ingå i SLA Pro

Kort inställelsetid
Kort inställelsetid innebär att vi börjar arbete med ditt ärende inom 15 min under kontorstid och inom 1 timme utanför kontorstid. Din tjänst prioriteras.
Övervakning
Vi övervakar dina tjänster och får ögonblickligen larm ifall vi ser att en tjänst snart får problem eller har problem.
Jourtelefon
Du får tillgång till vår jourtelefon efter kontorstid, där en av våra duktiga svensktalande tekniker hjälper till vid akuta problem.
Managed
Vi tar hand om och ansvarar för de tjänster du avtalar med oss. Vi kan sköta uppgraderingar, installera ytterligare program du behöver, lösa akuta problem m.m.
Flera kontaktvägar
Vi meddelar dig vid problem eller om du önskar ha statusrapporter via epost, telefon, sms, pushover.

från 1.495kr/mån


Installation

Behöver ni hjälp med installation av programvaror på era servrar? Vi på ODERLAND kan hjälpa er!


Överlåtelser 300kr/tjänst (exkl.moms)

För att överlåta avtal till annat person- eller organisationsnummer behöver en överlåtelse genomföras, och du finner en länk till blanketten nedan.

Vi genomför överlåtelsen så snart korrekt ifyllda blanketter är oss tillhanda samt påskrivna av person/firmatecknare. Om du fått en faktura som du önskar ställas om till den nya ägaren, är det bra om du meddelar oss detta. Vi fakturerar den nya ägaren 300 kr + moms för överlåtelsen.